11η και τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο η σημερινή (Τετάρτη 20/12) και η ομάδα του “ΣΚΟΥΦΑ” φιλοξενεί την «Α.Ε.Μ. Μέλισσας» στις 15:00 το μεσημέρι, στο δημοτικό γήπεδο Κομποτίου «Ευάγγελος Σεργιάννης».

Οι δύο ομάδες βρίσκονται να ισοβαθμούν μαζί με τον «Α.Ο. Παναγροτικού Αγίου Σπυρίδωνα» στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς και όπως όλα δείχνουν το μοναδικό αποτέλεσμα που βολεύει την κάθε μια ομάδα ξεχωριστά είναι η νίκη, προκειμένω να κλείσουν νικηφόρα και τον πρώτο γύρο και να παραμείνουν στην πεντάδα.

Η νεανική ομάδα του “ΣΚΟΥΦΑ” σκόνταψε στην έδρα της «Φιλοθέης» γνωρίζοντας μια γλυκιά ήττα με 2-1, όμως έχει μάθει να κοιτάει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και να παίρνει θετικά αποτελέσματα στο «Ευάγγελος Σεργιάννης», εκμεταλλευόμενος την έδρα του έτσι ώστε να φύγει νικητής σε ένα ακόμα εντός έδρας αγώνα.

Η φιλοξενούμενη ομάδα της «Μέλισσας», δέχθηκε μια βαριά ήττα στην έδρα της (0-4) από τον «Π.Α.Σ. Ανέζας» και θέλοντας να ξεχάσει το αποτέλεσμα αυτό, θα κατέβει δίχως απουσίες για να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Η περσινή αναμέτρηση είχε βρει νικητή την ομάδα του “ΣΚΟΥΦΑ” με σκορ 1-0.

Τον αγώνα ορίσθηκαν να διευθύνουν:

Ο κύριος Φάντης Δημήτριος ως πρώτος διαιτητής, με βοηθούς τους Μέκιο Σπυρίδων και Σαρλή Χρήστο.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Ραντεβού στο γήπεδο.

Μοιραστείτε το: