Οι δύο ομάδες που συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας, με 34 βαθμούς, ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» (έχοντας την καλύτερη άμυνα), ενάντια στη «Δόξα Άρτας» (καλύτερη επίθεση) της Ά κατηγορίας ΕΠΣ Άρτας, μάχονται το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Κομποτίου «Ευάγγελος Σεργιάννης».

Οι Κυπελλούχοι Άρτας θα επιδιώξουν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους για να πάρουν τους (3) βαθμούς της νίκης, προκειμένου να μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, ξεκινώντας με τον τρόπο αυτό δυναμικά τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του «Θοδωρή Μπαλάτσα» θα παλέψουν με όπλο την έδρα, όχι μόνο για να πάρουν την ρεβάνς (μετά από την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος), αλλά κυρίως για να ξεπεράσουν στη βαθμολογία την αντίπαλό τους, γνωρίζοντας ότι η νίκη, θα τους δώσει την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά φέτος, τη μοναξιά της κορυφής ανατρέποντας με τον τρόπο αυτό την μέχρι σήμερα ροή του πρωταθλήματος.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο διεθνής ρέφερι Αριστομένης Κουτσιαύτης με βοηθούς τον Χαράλαμπο Αθανασίου και Ευάγγελο Νικολάου.

Οι άνθρωποι του «ΣΚΟΥΦΑ» εγγυόνται την καλύτερη φιλοξενία για όλους και καλούνε τον φίλαθλο κόσμο, να δώσει μαζικά το παρόν στο γήπεδο, να γίνει ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να πάρουν τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Δύο ομάδες που διαφημίζουν το ποδόσφαιρο του τόπου μας, θα είναι αντίπαλες για 90 λεπτά και ευελπιστούμε ότι το θέαμα που θα προσφέρουν θα είναι αντάξιο των προσδοκιών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: