Ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» υποδέχεται στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας ΕΠΣ Άρτας την ομάδα του «Α.Σ.Δίας Κωστακιών» το  Σάββατο 16/11 στο δημοτικό γήπεδο Κομποτίου «Ευάγγελος Σεργιάννης» στις  15:00 το μεσημέρι.

Η φιλοξενούμενη ομάδα του «Δία Κωστακιών», μετράει 2 νίκες και 3 ήττες και βρίσκεται στην 9η θέση με 6 βαθμούς. Αυτό που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα μας, είναι η άμυνα του αντιπάλου η οποία μέχρι σήμερα (σε 5 αγωνιστικές) έχει δεχθεί 10 τέρματα, σε αντίθεση με την δική μας η οποία έχει παραβιασθεί μόλις 2 φορές (1η αγωνιστική).

Η ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» θα πρέπει να παλέψει με νύχια και με δόντια, προκειμένου να εκμεταλλευτεί και το αποτέλεσμα του μεγάλου ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ της  1ης  «Δόξας Άρτας» και του 3ου βαθμολογικά «Α.Ο.Κλειδιού».

Η Διοίκηση του «ΣΚΟΥΦΑ», καλεί όλους τους φιλάθλους που αγαπούν το σύλλογο και το ποδόσφαιρο γενικότερα, να βρεθούν στις εξέδρες του «Ευάγγελος Σεργιάννης» και να στηρίξουν με την παρουσία τους, την φετινή προσπάθεια της ομάδας μας.

“Μην ξεχνάμε ότι ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» είναι μια ιστορική ομάδα, πάνω από πρόσωπα, πάνω από όλους και όλα”.

Διαιτητές του αγώνα:  Χαράλαμπος Αθανασίου, Ευάγγελος Νικολάου και Φωτεινή Βασίλα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: