Με τον «Θοδωρή Μπαλάτσα» για 2η χρονιά στον πάγκο της ομάδας, ξεκινάει το χτίσιμο του βασικού κορμού για την ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ», βασισμένο πάνω σε μέρος της πετυχημένης εν μέρει, περσινής συνταγής, προσθέτοντας παράλληλα σημαντικές «πινελιές» σε άμυνα και επίθεση.

Παρελθόν από το ροστερ του «ΣΚΟΥΦΑ», αποτελούν και επίσημα, πέντε ποδοσφαιριστές, από τους οποίους, οι τέσσερις εξ αυτών ήταν βασικοί στην περσινή σεζόν και συγκεκριμένα οι: Σχισμένος Φώτης (Αναγέννηση Άρτας), Τσαρακλημάνης Σπύρος (ΠΑΣ Κράψης), Κανταρέλης Δημήτρης και Μπαλαδήμας Λάμπρος (Δόξα Ωρωπού) και ο Θεοδωρής Ηρακλής.

Οι παίκτες οι οποίοι συμφώνησαν και «κλείδωσαν» και για την φετινή χρονιά με την Διοίκηση του «ΣΚΟΥΦΑ» είναι οι: Νικόλαος Τζιότζιος, Παπαγιάννης Πάνος, Βερλέκης Λεωνίδας, Τάσσος Κωνσταντίνος, Πέτσας Γεώργιος, Αντωνίου Ιωάννης και ο Θωμάς Κυριαζής από τον περυσινό βασικό κορμό.

Επιπρόσθετα, αποκτήθηκαν ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός «Κώτσης Δημήτρης» 16 ετών από τους Φιλέλληνες Πέτα.

Ο κεντρικός χαφ, «Χύσο Χρήστος» 20 ετών, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια, αγωνιζόταν στην ομάδα Κ19 του Καραϊσκάκη και τέλος ο αμυντικός, «Τσίγγανας Μανώλης», από τον Αλιάκμων Αιανής (Κοζάνη).

Πάντως ο 38χρονος προπονητής περιμένει τις προσθήκες και άλλων παιχτών, από την στιγμή που το ροστερ δεν είναι ακόμα πλήρως διαμορφωμένο, καθώς δεν έχει κλείσει επίσημα η βασική θέση του γκολκίπερ.

Η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας του «ΣΚΟΥΦΑ», έχει ορισθεί για την Δευτέρα 18 Αυγούστου, στο Δημοτικό Γήπεδο «Ευάγγελος Σεργιάννης», όπου θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός σε συνδυασμό με την τυπική πρώτη προπόνηση της ομάδος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: