Δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον «Αχιλλέα Νεοχωρίου» με 1-3 και να πάρει ένα ακόμα τρίποντο (μέσα σε μόλις 15’) η ομάδα του ΣΚΟΥΦΑ, παραμένοντας έτσι μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μετά από ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο, με τις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι ελάχιστες, το μόνο αξιόλογο που καταγράφηκε, ήταν τα δύο τέρματα που ακυρώθηκαν (ένα για κάθε ομάδα) τα οποία υποδείχθηκαν ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δυο αντίπαλοι που ήθελαν πολύ το τρίποντο της νίκης, βγήκαν στην επίθεση και κατάφεραν να σκοράρουν συνολικά 4 τέρματα σε μόλις 15’.

Ο χορός των τερμάτων άρχισε στο 50’ μετά και το αυτογκόλ του «Χάρη Κωσταδήμα» που έστειλε την μπάλα στο τέρμα της ομάδας του, κάνοντας το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα στο 60’, ο σπεσιαλίστας στο είδος του «Λεωνίδας Βερλέκης», έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ για το 0-2.

Η ομάδα του «Αχιλλέα», δεν έσκυψε το κεφάλι και στο 62’ κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 1-2 με ένα υπέροχο σουτ από τον «Πάνο» ο οποίος κατάφερε και κρέμασε τον «Θωμά Παπαχαρίση».

Ο «Λάμπρος Μήτσος» ήρθε και κλείδωσε τον αγώνα με ένα όμορφο πλάσε στο 65’ για να γράψει το τελικό 1-3 υπέρ της ομάδας του Κομποτίου.

Επόμενη 21η αγωνιστική, η ομάδα μας φιλοξενεί στο «Ευάγγελος Σεργιάννης» την ομάδα της «Α.Ε. Καμπής» το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, στις 15:00 το μεσημέρι.

Για την ιστορία, με τα χρώματα του «ΣΚΟΥΦΑ» αγωνίσθηκαν:

 1. Μπακοχρήστος Στρατής (46’ Παπαχαρίσης Θωμάς),
 2. Παπαγιάννης Πάνος,
 3. Μπελής Γεώργιος (61’ Τζελιλάι Τζίμ),
 4. Κλαίντι Μπαλί (46’ Μαλτέζος Φώτης),
 5. Τζιότζιος Νικόλαος,
 6. Θεοδωρής Ηρακλής.
 7. Τάσσος Κων/νος,
 8. Μπούντζας Βασίλης (33’ Γκαρτζώνης Φίλιππος),
 9. Μήτσος Λάμπρος,
 10. Αντωνίου Γιάννης,
 11. Βερλέκης Λεωνίδας.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: