Σε μια μεγάλη γιορτή του Αρτινού ποδοσφαίρου, φιλοδοξούν να μετατρέψουν οι ποδοσφαιριστές και οι αθλητικοί παράγοντες τον 39ο τελικό κυπέλλου Ε.Π.Σ.Άρτας, ανάμεσα στον ΣΚΟΥΦΑ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ και την ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ, το Σάββατο 13/04 στις 16:00 στο δημοτικό στάδιο Άρτας..

Δύο ιστορικές ομάδες, με πάρα πολλές αναμετρήσεις και «ποδοσφαιρικές κόντρες» μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια.

Την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε τελικό κυπέλλου, ήταν στις 25 Φεβρουαρίου 2017, στο Δημοτικό στάδιο Άρτας “Δόξα Άρτας – Α.Ο.Κομποτίου Σκουφάς 0-0 (0-3 παράταση).

Για την ιστορία και μόνο, αναφέρουμε πως στο φετινό πρωτάθλημα, στον πρώτο γύρο η ομάδα του ΣΚΟΥΦΑ επικράτησε στο «Ευάγγελος Σεργιάννης» με 2-0 και στο δεύτερο, μέσα στο «Γεώργιος Γιολδάσης» η ομάδα του ΣΚΟΥΦΑ έφυγε και πάλι με τους τρείς βαθμούς της νίκης και σκορ 1-4, ενώ θα αναμετρηθούν και στους μεταξύ τους αγώνες μπαράζ.

Επιπρόσθετα, αξίζει να θυμηθούμε και τους τίτλους του Κυπέλλου για τις δυο ομάδες, με τον ΣΚΟΥΦΑ να έχει 8 και την ομάδα της ΔΟΞΑΣ 3 τρόπαια αντίστοιχα, στη συλλογή τους .

Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον μεγάλο τελικό κυπέλλου θα είναι: Αριστοτέλης Κωστούλας, Δημήτριος Μάνος και Χαρίλαος Λάμπρου με 4ο διαιτητή τον Θεόδωρο Νίκου.

Το μόνο που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μόλις 90 λεπτά.

Τους ενώνει όμως, η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε να γίνει ένα παιχνίδι γιορτή για τον τόπο μας, αντάξιο της ιστορίας  και των δύο σωματείων.

Μοιραστείτε το: