Άπαντες γνώριζαν πως η αναμέτρηση με τον «Απόλλων Γλυκορίζου» ήταν ουσιαστικά «μονόδρομος», καθώς οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα αποτελούσε είδηση.

Οι παίκτες του «Θοδωρή Μπαλάτσα» έδειξαν και σήμερα ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του «Απόλλων Γλυκορίζου» να αμφισβητήσει την ανωτερότητά τους.

Το χορό των τερμάτων άνοιξε ο «Σπύρος Τσαρακλημάνης» στο 13’ με κοντινό σουτ (1-0).

Ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα τέρματα του στο 15’ κάνοντας το (2-0).

Η επόμενη φάση ανήκε στον «Ντίνο Τάσσο» που με κοντινό πλασέ έκανε το (3-0), αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Παρά τις όποιες ευκαιρίες είχε ο «Απόλλων Γλυκορίζου», δεν κατάφερε να πετύχει κάτι αξιόλογο, με τον «Παναγιώτη Δήμο» να σφραγίσει με προσωπικό του τέρμα το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (4-0) στο 87’.

Το μυαλό όλων στον ΣΚΟΥΦΑ βρίσκεται ήδη στον μεγάλο τελικό, καθώς ο σύλλογος θέλει να κατακτήσει τον τίτλο, όχι μόνο για να εμπλουτίσει την τροπαιοθήκη του, αλλά ταυτόχρονα για να σώσει κάτι από την φετινή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γνωρίζοντας τις παγίδες που κρύβει ένα και μόνο ματς στο οποίο διακυβεύεται ένας ολόκληρος τίτλος.

Για τον ΣΚΟΥΦΑ αγωνίστηκαν: Μούτσιος Νίκος, Τζιότζιος Νίκος, Πέτσας Γιώργος, Σχισμένος Φώτης (46’ Δήμος Παναγιώτης), Μπελής Γιώργος, Θεοδωρής Ηρακλής, Τάσσος Ντίνος (71′ Καρντάσι Γιάννης), Βερλέκης Λεωνίδας (46’ Παπαγιάννης Πάνος), Μαλτέζος Φώτης, Αντωνίου Γιάννης, Τσαρακλημάνης Σπύρος (46’ Κυριαζής Θωμάς).

Επόμενη 6η και τελευταία αγωνιστική, ο μεγάλος τελικός του φετινού πρωταθλήματος, το Σάββατο 11 Μαΐου στις 16:30, στο δημοτικό στάδιο Άρτας με αντίπαλο τον «Γ.Α.Σ.Αναγέννηση Άρτας».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: