Από σήμερα Δευτέρα (17/07) σε κυκλοφορία η νέα Κάρτα Φιλάθλου του «Α.Ο. Κομποτίου ο ΣΚΟΥΦΑΣ» για τη αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Αποκτώντας την Κάρτα Φιλάθλου, αποκτάτε το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ παράλληλα στηρίζετε την προσπάθεια μας δείχνοντας την συμπαράσταση σας στην διοίκηση του Συλλόγου, ώστε να ανταπεξέλθει στην δύσκολη μεν αλλά αξιοπρεπέστατη προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένω ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» μας να παραμείνει πρωταγωνιστής.

Η διάθεση της θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τα μέλη του Δ.Σ. και εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους του Συλλόγου. Για τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται εκτός νομού και επιθυμούν να προμηθευτούν την φετινή Κάρτα Φιλάθλου, μπορούνε να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο: info@skoufasfc.gr με την ένδειξη: ΜΑΖΙ ή καλώντας στο 6987653792.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα από τη διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου πηγαίνουν αποκλειστικά και μόνο στον «Α.Ο. Κομποτίου ο ΣΚΟΥΦΑΣ» και τα τμήματά του, στην αδιάλειπτη προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου και τη διευθέτηση των υποχρεώσεων του για την αγωνιστική του άνοδο.

Αρωγός στην προσπάθεια μας υπήρξε πάντα ο κόσμος του «ΣΚΟΥΦΑ», για τον οποίο νιώθουμε ευγνωμοσύνη και την ανάγκη να τον ευχαριστούμε κάθε στιγμή.

Τέλος, δε θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Co Studio για την έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου, καθώς και τον αγαπητό μας Στάθη Χολόγκιτα για την μοναδική συνεργασία, προκειμένω να ολοκληρωθεί το τελικό αυτό αποτέλεσμα.

Ελάτε να απολαύσουμε ΜΑΖΙ στο Δημοτικό Γήπεδο Κομποτίου «Ευάγγελος Σεργιάννης», τους αγώνες της ομάδας μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και να στηρίξουμε την ομάδα της καρδιάς μας.

Γιατί «ΜΑΖΙ συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία».

#Skoufas #SkoufasFC #Skoufas1952 #Kompoti #Arta #SFC #G9 #LaFamilia #71years #71χρόνια #ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ #MAZI #MAZI_Synexizoume_Na_Grafoume_Istoria #Κάρτα_Φιλάθλου #Πρωτάθλημα2023_24 #επσαρτας

Co Studio
Stathis Chologkitas
Facebook

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: