Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της ‘Α κατηγορίας ΕΠΣ Άρτας, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-0, απέναντι στην «Δόξα Άρτας» στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής.

Κάτι έλειπε από τους παίκτες του «ΣΚΟΥΦΑ» οι οποίοι αν και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και αρκετές φάσεις στα καρέ του «Νάση» προκείμενο να περάσουν μπροστά στο σκορ, δεν κατάφεραν παρά τις όποιες προσπάθειες να βρουν δίχτυα, με αποτέλεσμα να πληρώσουν το τίμημα των χαμένων ευκαιριών και να δεχθούν δύο καθοριστικά τέρματα (ένα σε κάθε ημίχρονο) από την «Κυπελλούχο Άρτας».

Επόμενη 2η αγωνιστική, η ομάδα μας θα φιλοξενήσει στο «Ευάγγελος Σεργιάννης» τον «Α.Ο.Φιλοθέης» το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 16:00.

Για την ιστορία, με τα χρώματα του «ΣΚΟΥΦΑ» αγωνίσθηκαν: Παπαχαρίσης Θωμάς, Παπαγιάννης Πάνος, Μπελής Γεώργιος, Τζιότζιος Νικόλαος, Θεοδωρής Ηρακλής, Γκαρτζώνης Φίλιππος (60′ Τζελιλάι Τζίμ ,  Τάσσος Κων/νος, Βερλέκης Λεωνίδας, Αντωνίου Ιωάννης, Κυριαζής Θωμάς (75’ Κλαύντι Μπαλί), Μαλτέζος Φώτης (70’ Καρντάσι Γιάννης).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: