Ένα τέρμα ήταν αρκετό για να στείλει την ομάδα του «Γ.Α.Σ.Αναγέννηση Άρτας» στη ‘Γ Εθνική και ταυτόχρονα παίκτες και φιλάθλους στον έβδομο ουρανό.

Δυστυχώς η ομάδα του ΣΚΟΥΦΑ, δεν κατάφερε να απειλήσει όσο θα ήθελε την αντίπαλη άμυνα, η οποία είχε διαβάσει το σχήμα του, πιέζοντας και εγκλωβίζοντας τον αρκετές στιγμές στα καρέ του.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, έκαναν καλύτερη διαχείριση στις επιθετικές τους δραστηριότητες και κατάφεραν στο 62’ να σκοράρουν με κοντινή κεφαλιά του 18χρονου αμυντικού, «Περικλή Κραμπή», ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, καταφέρνοντας με την νίκη τους αυτή να στεφθούν Πρωταθλητές Ε.Π.Σ.Άρτας 2018-2019.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην μοναδική εμφάνιση του πορτιέρο της ομάδας «Νίκου Μούτσιου» ο οποίος με τις εξαιρετικές του επεμβάσεις, γλίτωσε τον ΣΚΟΥΦΑ από τα χειρότερα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και σε ολόκληρη την ομάδα του ΣΚΟΥΦΑ για την εξαιρετική σεζόν που κατάφερε και έφτασε μέχρι εδώ. Εννοείτε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για κατεβασμένα κεφάλια.

Ο ΣΚΟΥΦΑΣ έχει μάθει να είναι ομάδα τόσο στα δύσκολα, όσο και στα εύκολα.

Το ταξίδι συνεχίζεται.

Για τον ΣΚΟΥΦΑ αγωνίσθηκαν: Νίκος Μούτσιος, Νίκος Τζιότζιος, Γιώργος Μπελής (67′ Θωμάς Κυριαζής), Φώτης Σχισμένος, Γιώργος Πέτσας, Ηρακλής Θεοδωρής, Φώτης Μαλτέζος (51′ Πάνος Παπαγιάννης), Κων/νος Τάσσος, Σπύρος Τσαρακλημάνης (71′ Παναγιώτης Δήμος), Γιάννης Αντωνίου, Λεωνίδας Βερλέκης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: