Με επίσημο Δελτίου Τύπου της Ε.Π.Ο (Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020) αναστέλλονται οριστικά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και κύπελλα ευθύνης διοργάνωσης των Ε.Π.Σ. για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20, με την ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» να χρήζεται ως νέος πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Άρτας,  για την αγωνιστική σεζόν 2019-20. https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=49683&NewsType=21

Αν και απομείνανε 5 αγωνιστικές πριν από το τυπικό φινάλε (και τους αγώνες μπαράζ) του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Άρτας , ο «Α.Ο.Κομποτίου ΣΚΟΥΦΑΣ» ήταν μόνος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 56 βαθμούς, 3 βαθμούς από την δεύτερη «Δόξα Άρτας» με 53 και 6 από τον τρίτο «Α.Ο.Κλειδίου» με 50 βαθμούς.

Κάπως έτσι και εν μέσω πανδημίας ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» μετά από την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, είναι ο νέος Πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Άρτας, ενώ παράλληλα παίρνει την άνοδο για την Γ’ Εθνική κατηγορία την νέα χρονιά.

Αυτό είναι το όγδοο πρωτάθλημα που κατακτά ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» στην ιστορία του, έπειτα από 2 σεζόν (2016-2017) στην μεγάλη κατηγορία του Αρτινού ποδοσφαίρου.

Αν και φέτος είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο συναρπαστικά όσο και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών στο νομό Άρτας, δυστυχώς ολοκληρώθηκε με τον πιο άδοξο αλλά και αναγκαστικό τρόπο (όπως εξελίχθηκε λόγω της πανδημίας), με την ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» να κόβει πρώτη το νήμα και ανέβηκε για όγδοη φορά στην ιστορία του στον θρόνο του Πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Άρτας.

Για την ιστορία, ο «ΣΚΟΥΦΑΣ», τερμάτισε πρώτος στη βαθμολογία με 56 βαθμούς, 18 νίκες, 1 ήττα και 2 ισοπαλίες με 52 τέρματα υπέρ και 11 κατά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: