Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» (το Σάββατο 19/10 στις 16:00 το απόγευμα) καθώς επιβλήθηκε με 2-0 απέναντι στην φιλοξενούμενη ομάδα του «Α.Ο.Φιλοθέης» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στο γήπεδο «Ευάγγελος Σεργιάννης».

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο αγώνας, με την ομάδα του «Θοδωρή Μπαλάτσα» να έχει την απόλυτη επιθετική πολυφωνία (παρά το φτωχό 2-0) με τον «Γιάννη Αντωνίου» να βρίσκεται σε τρελά κέφια και να χρίζεται σκόρερ στο 10΄μετά από έξοχη προσπάθεια από την αριστερή πλευρά, δοκίμασε και κρέμασε με δυνατό δεξί σουτ τον «Μπαλαούρα» μέσα από την περιοχή γράφοντας το 1-0 (αποτέλεσμα ημιχρόνου).

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες (λόγω αποβολής του «Γιαννούλη» με 2η κίτρινη κάρτα) για δυνατό παιχνίδι επάνω στον «Κων/νο Τάσσο».

Στο 65΄ήταν η σειρά του αρχηγού της ομάδος «Λεωνίδα Βερλέκη» να κάνει το 2-0, με έξοχη εκτέλεση φάουλ (δυο μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή), δίχως να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον «Μπαλαούρα», ο οποίος είδε την μπάλα να καρφώνεται στην αριστερή γωνία του τέρματος του.

Επόμενη 3η αγωνιστική, η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Πέτα από τον «Α.Ο.Φίλελληνες Πέτα» το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 16:00.

Για την ιστορία, με τα χρώματα του «ΣΚΟΥΦΑ» αγωνίσθηκαν:

1.Παπαχαρίσης Θωμάς,

2.Παπαγιάννης Πάνος,

3.Μπελής Γεώργιος,

4.Τζελιλάι Τζίμ (61΄Γκαρτζώνης Φίλιππος),

 5.Τζιότζιος Νικόλαος,

6.Θεοδωρής Ηρακλής,

7.Μαλτέζος Φώτης,

8.Τάσσος Κων/νος (74΄Καναράς Κων/νος),

9.Αντωνίου Ιωάννης,

10.Κυριαζής Θωμάς (66’ Τζούκας Παναγιώτης),

11.Βερλέκης Λεωνίδας (74’ Κλαύντι Μπαλί).

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: