Σαν ήρωες έπεσαν οι παίκτες του «ΣΚΟΥΦΑ» στο σημερινό προημιτελικό κυπέλλου ΕΠΣ Άρτας, σε έναν αγώνα που τα είχε σχεδόν ΟΛΑ, χάνοντας την πρόκριση κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια τους, παίζοντας ίσως έναν από τους πιο παθιασμένους μέχρι σήμερα αγώνες κάτω από δυνατή βροχή, σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ όσους αγωνίστηκαν, πάλεψαν, πίστεψαν, πωρώθηκαν, θύμωσαν, χάρηκαν, απογοητεύτηκαν και γενικότερα ήταν εκεί για 120+ αγωνιστικά λεπτά, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Δυστυχώς, αυτού του είδους οι αγώνες, έχουν την (νοκ-αουτ) μορφή και υπάρχει θέση μόνο για έναν. Σήμερα ήταν η μέρα του «Α.Ο.Απόλλων Γλυκορίζου» να περάσει στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» αν και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, δέχτηκε πρώτη γκολ στο 30΄. Η πίεση ήταν αναμενόμενη και οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, με την ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» να έχει και δοκάρι. Η λύτρωση ήρθε στο 86’ με τον Γιάννη Αντωνίου να πλασάρει, κάνοντας το 1-1.

Κατά την διάρκεια της παράτασης, η ορατότητα ήταν και το βασικότερο πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του «Απόλλωνα» πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ κάνοντας το 2-1 στο 107’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον Γιώργο Μπελή στο 120΄ να βάζει ξανά την ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» σε κατάσταση πρόκρισης.

Η διαδικασία των πέναλτι είχε ως εξής:

1-0   Γκολ (Νικόλαος Τζιότζιος)

1-0 Χαμένο πέναλτι (ΑΠΟΛΛΩΝ)

1-0 Χαμένο πέναλτι (Ηρακλής Θεοδωρής)

1-1 Γκολ (ΑΠΟΛΛΩΝ)

2-1 Γκολ (Φίλιππος Γκαρτζώνης)

2-2 Γκολ (ΑΠΟΛΛΩΝ)

2-2 Χάμενο πέναλτι (Φώτης Μαλτέζος)

2-3 Γκολ (ΑΠΟΛΛΩΝ)

3-3 Γκολ (Ιωάννης Αντωνίου)

3-4 Γκολ (ΑΠΟΛΛΩΝ)

με την ομάδα του «Α.Ο.Απόλλων Γλυκορίζου» να παίρνει μια πανηγυρική και σπουδαία νίκη-πρόκριση μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Για την ιστορία, με τα χρώματα του «ΣΚΟΥΦΑ» αγωνίσθηκαν:

1.Παπαχαρίσης Θωμάς,

2.Παπαγιάννης Πάνος,

3.Μπελής Γεώργιος,

4.Τζελιλάι Τζίμ (50′ Γκαρτζώνης Φίλιππος),

5.Τζιότζιος Νικόλαος,

6.Θεοδωρής Ηρακλής,

7.Μαλτέζος Φώτης,

8.Τάσσος Κων/νος,

9.Κυριαζής Θωμάς (61’ Κλαίντι Μπαλί),

10.Αντωνίου Ιωάννης,

11.Βερλέκης Λεωνίδας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: