Τα εύκολα δύσκολα κατάφερε να κάνει ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» στο σημερινό εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στην «Α.Ε.Καμπής», ο οποίος πήρε μια σπουδαία και παλικαρίσια νίκη με 1-2.

Όπως αναμενόταν ο αγώνας ήταν αρκετά δυνατός, με πολλές όμορφες φάσεις και χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.

Ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε για ακόμα έναν αγώνα, να προηγηθεί πρώτος στο 37’ με τον «Γιάννη Αντωνίου» να δοκιμάζει το καλό του το πόδι και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (αφού πρώτα κόντραρε σε πόδια αντιπάλου) κάνοντας το 0-1. Αποτέλεσμα με το οποίο έληξε και το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ήρθε ο «Ηρακλής Θεοδωρής» να σκοράρει στο 57’ με δυνατή κεφαλιά σημειώνοντας το πρώτο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα 0-2 για τον «ΣΚΟΥΦΑ».

Και εκεί που φαίνονταν να τελειώνουν όλα, η γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές πιέζοντας σε όλο το γήπεδο την άμυνα του «ΣΚΟΥΦΑ» με τον Κώστα Μουστακλή να βρίσκει τον τρόπο και να μειώνει το εις βάρος τους σκορ 1-2.

Παρά το σφυροκόπημα που δέχτηκε η άμυνα του «ΣΚΟΥΦΑ» κατάφερε και άντεξε μέχρι το τελευταίο λεπτό, παίρνοντας με το σφύριγμα της λήξης, 3 ακόμα πολύτιμους βαθμούς.

Επόμενη 9η αγωνιστική, το Σάββατο 07 Δεκεμβρίου, στις 15:00 η ομάδα μας θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Κομποτίου «Ευάγγελος Σεργιάννης» την «Α.Ε.Μ.Μέλισσας» σε έναν φαινομενικά πολύ δυνατό αγώνα.

Για την ιστορία, με τα χρώματα του «ΣΚΟΥΦΑ» αγωνίσθηκαν:

1.Παπαχαρίσης Θωμάς,

2.Παπαγιάννης Πάνος

3.Θεοδωρής Ηρακλής

4.Καρντάσι Γιάννης (78’ Κυριαζής Θωμάς),

5.Τζιότζιος Νικόλαος,

6.Κλαίντι Μπαλί,

7.Βερλέκης Λεωνίδας,

8.Τάσσος Κων/νος,

9.Μαλτέζος Φώτης,

10.Αντωνίου Ιωάννης.

11.Τζελιλάι Τζίμ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: