Να παραμείνει στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας θα επιδιώξει η ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» απέναντι στο φιλοξενούμενο «Α.Σ.Νεοχωρίου Αχιλλεύς», το Σάββατο 23/11 στις 15:00 το μεσημέρι, στο δημοτικό γήπεδο Κομποτίου.

Ο φιλοξενούμενος «Αχιλλέας Νεοχωρίου» βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (3 νίκες και 3 ήττες) με 14 τέρματα υπέρ και 13 κατά, φαντάζει ως μια ομάδα η οποία τα έχει όλα μετριασμένα και έρχεται διψασμένος στο Κομπότι, μετά και την εντός έδρας ήττα του στην 6η αγωνιστική.

Η ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» από την άλλη, δείχνει να βρίσκει τρόπους και να παίρνει τα αποτελέσματα που επιθυμεί, ρίχνοντας πάντα μεγάλο βάρος στα μετόπισθεν και όπως αποδεικνύεται, η άμυνα θα είναι το «κλειδί» για να συνεχίσει το σερί νικών του στο πρωτάθλημα.

Αυτή την στιγμή έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα, με μόλις 2 τέρματα παθητικό σε 6 αγώνες, ενώ ταυτόχρονα θα παλέψει και για το εντός έδρας αήττητο σερί του.

Ο αγώνας αυτός θα πρέπει να κερδηθεί, και να δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα μας, για τη συνέχεια. Είναι καθήκον μας να στηρίξουμε αυτούς που κρατούν την σημαία του «ΣΚΟΥΦΑ» ψηλά και μας χαρίζουν επιτυχίες.

Το Σάββατο λοιπόν ΟΛΟΙ στο γήπεδο. ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα.

Διαιτητές του αγώνα: Γεώργιος Κούσουλας, Κωνσταντίνος Πολύζος και Βασίλειος Βαρέλης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: