Ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» επικράτησε με 3-0 του «Αχιλλέα Νεοχωρίου» στο δημοτικό γήπεδο «Ευάγγελος Σεργιάννης» και έφτασε την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ως συγκάτοικο την «Α.Ε.Μ.Μέλισσα Άρτας» με 16 βαθμούς.

Οι παίκτες του «Θοδωρή Μπαλάτσα» αν και ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, (όπως συνηθίζετε να κάνουν ειδικά στους εντός έδρας αγώνες), ατύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 12’ έχοντας χαμένο πέναλτί (δοκάρι) έπειτα από εκτέλεση του «Λεωνίδα Βερλέκη».

Παρόλα αυτά, δεν τα έβαλαν κάτω, κέρδισαν την μάχη του κέντρου, συνεχίζοντας ταυτόχρονα να έχουν και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό, αρκετές φάσεις στα καρέ του αντιπάλου, χωρίς όμως να σημειωθεί κάτι το αξιόλογο.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, με τον «Φώτη Μαλτέζο» να ανοίγει τον χορό των γκολ στο (55’) γράφοντας το (1-0) με κοντινό πλασέ.

Στο επόμενο λεπτό (56’), ήταν η σειρά του «Κων/νου Τάσσου» να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το (2-0).

Το τελικό (3-0) πραγματοποιήθηκε στο (92’) με άψογη εκτέλεση πλασέ από το ύψος της περιοχής, από τον συνήθη ύποπτο «Λεωνίδα Βερλέκη».

Επόμενη 8η αγωνιστική, η ομάδα μας δοκιμάζετε στο γήπεδο «Καμπής» το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 15:00 με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα της «Α.Ε. Καμπής».

Για την ιστορία, με τα χρώματα του «ΣΚΟΥΦΑ» αγωνίσθηκαν:

1.Παπαχαρίσης Θωμάς,

2.Παπαγιάννης Πάνος (62′ Γκαρτζώνης Φίλιππος),

3.Μπελής Γεώργιος,

4.Κλαίντι Μπαλί (75′ Καναράς Κων/νος),

5.Τζιότζιος Νικόλαος (68’ Καρντάσι Γιάννης),

6.Θεοδωρής Ηρακλής,

7.Τάσσος Κων/νος,

8.Μαλτέζος Φώτης,

9.Τζελιλάι Τζίμ (71’ Τζούκας Παναγιώτης),

10.Βερλέκης Λεωνίδας,

11.Αντωνίου Ιωάννης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: