🔸 Το τμήμα υποδομών των Ακαδημιών του Α.Ο. Κομποτίου «ΣΚΟΥΦΑΣ», ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες του συλλόγου μας για την νέα αγωνιστική σεζόν, ότι οι εγγραφές ξεκινούν από την 3η Σεπτεμβρίου (για όλα τα τμήματα) και θα ολοκληρωθούν έως της 11 του ίδιου μήνα, στα γραφεία του δημοτικού γηπέδου «Ευάγγελος Σεργιάννης».

 

🔸  Ένας αθλητής που θέλει να παίζει υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, πρέπει να έχει ισχυρή προσωπικότητα, σεβασμό και πειθαρχία και η 20χρονη πλέον ακαδημαϊκή εμπειρία στο σωματείο του Αθλητικού Ομίλου Κομποτίου «ΣΚΟΥΦΑΣ», το έχει αποδείξει περήφανα όλα αυτά τα χρόνια, με αρκετές διακρίσεις, την τεράστια εμπειρία που διαθέτει, παράλληλα με πολύ κέφι, αγάπη για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο.

 

🔸  Με την παρουσία διπλωματούχων (U.E.F.A. – Τ.Ε.Φ.Α.Α.), προπονητών και γυμναστών, δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά της περιοχής μας, να αποκτήσουν ποδοσφαιρική παιδεία και γνώση για το άθλημα, να μάθουν να σέβονται ο ένας τον άλλο, τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους. Το ποδόσφαιρο άλλωστε είναι ένα παιχνίδι που διαρκεί 90 λεπτά και τίποτα παραπάνω, στο τέλος είμαστε όλοι φίλοι. 

 

🔸 Τα τμήματα της Ακαδημίας “SKOUFAS F.C.”, που θα ξεκινήσουν την λειτουργεία τους, είναι:

α. PROJUNIOR

β. JUNIOR

γ. ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

δ. ΠΑΙΔΙΚΟ

 

🔸 ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

1 παιδί: 15€

2 παιδιά: 20€

 

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή απόγευμα και ώρες 16:00 – 18:00.

 

🔸 Υπεύθυνοι Λειτουργίας Ακαδημιών – Προπονητές:

Μπαλάτσας Θεόδωρος (6972 201 711) & Γκαναβίας Θεόδωρος (6944 323 758)

 

🔸 Ας μην ξεχνάμε, «η δίψα και το όνειρο οδηγεί από μόνο του το παιδί εκεί που θέλει».

 

Για το Δ.Σ.

Η Γενική Γραμματέας

Αικατερίνη Μπακόλα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: