Στα πλαίσια της προσπάθειας για βελτίωση και εξέλιξη των νέων τερματοφυλάκων της περιοχής μας, ο «Α.Ο. Κομποτίου ΣΚΟΥΦΑΣ» ξεκινά μια νέα προσπάθεια.
Δεδομένου πως κάθε μεγάλη ομάδα ιστορικά στηρίχθηκε σε έναν μεγάλο τερματοφύλακα, οι άνθρωποι του «ΣΚΟΥΦΑ» επενδύουν σοβαρά στα τμήματα των ακαδημιών τους δημιουργώντας μία πρότυπη σχολή βελτίωσης και εκμάθησης της ιδιαίτερης θέσης του τερματοφύλακα, όπου σε συνεργασία με τον έμπειρο εκπαιδευτή τερματοφυλάκων «Γεώργιο Βάσιο», θα ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία της στις εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου Κομποτίου, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για τον covid-19.
Η Ακαδημία τερματοφυλάκων “SKOUFAS GK Academy” στηρίζεται στο ήθος, τον χαρακτήρα και τη συνείδηση του τερματοφύλακα κάθε ηλικίας, με βάση τους τερματοφύλακες του συλλόγου (πρώτης ομάδας, τμήματα υποδομών), καθώς και αθλητές εκτός συλλόγου (ερασιτεχνικών και επαγγελματικών ομάδων), οι οποίοι θα προπονούνται σε προσαρμοσμένο ηλικιακά ατομικό πρόγραμμα, ξεχωριστά από τις προπονήσεις των τμημάτων που ανήκουν.
Ελπίζουμε σε μια καλή ανταπόκριση καθώς η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής τελειώνει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.
Για πληροφορίες – εγγραφές 6942 987 439.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: