Φτάσαμε αισίως στην 5η αγωνιστική και ο «Α.Ο.Κλειδίου» φιλοξενεί στο δημοτικό γήπεδο Δημαριού, τον «Α.Ο.Κομποτίου Σκουφάς» το Σάββατο 31/10/20 στις 15:00 το μεσημέρι, σε ένα ντέρμπι κορυφής για την 5ηαγωνιστική.

Δυστυχώς οι συνθήκες δεν ευνοούν στο να συγκεντρωθεί κόσμος στο γήπεδο και να απολαύσει τον μεγάλο αυτό αγώνα ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, παρά μόνο 90 λεπτά εντός γηπέδου.

Ο «Α.Ο.Κλειδιού» είναι σίγουρα πιο ξεκούραστη ομάδα, από την στιγμή που δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα και προέρχεται από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο την «Μέλισσα».

Ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» αποδεικνύει αγώνα με αγώνα να ανεβαίνει αρκετά και να δένει σαν ομάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Αν και με υψηλό ηθικό λόγω της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Άρτας, οι παίκτες του «ΣΚΟΥΦΑ» θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον αντίπαλο τους, με τον αγωνιστικό χώρο να παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.    

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κύριοι: Χαράλαμπος Αθανασίου με βοηθούς τους Δημήτριο Μάνο και Κωνσταντίνο Πολύζο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: