Ευχάριστο απόγευμα για την ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» ο οποίος κατάφερε να επικρατήσει με το ευρύ 0-4 απέναντι στο γηπεδούχο «Α.Ο.Φιλέλληνες Πέτα».

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9΄ όταν ο «Λάμπρος Δήμος» κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο πορτιερο με δυνατό διαγώνιο σουτ, 0-1 για τον «ΣΚΟΥΦΑ».

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να ταρακουνήθηκαν από το γρήγορο τέρμα που δεχτήκαν και προσπάθησαν σε δύο περιπτώσεις να φέρουν το ματς στα ίσια, χωρίς όμως να το καταφέρουν. Ίδιο αποτέλεσμα είχαν και οι συνεχόμενες επιθέσεις του «ΣΚΟΥΦΑ» με τον «Σ.Τσαρακλημάνη», «Λ.Βερλέκη», «Λ.Δήμο» και «Κ.Τάσσο» να μην καρποφορούν. Το ημίχρονο έκλεισε με τον «Δ.Κώτση» να χάνει κλασική ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό για να κάνει το 1-1, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του «Δ.Κανταρέλη».

Στο δεύτερο μέρος, ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» ευτύχισε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 49΄με τον «Λεωνίδα Βερλέκη» στέλνοντας με επιτυχία την μπάλα στην αριστερή γωνία του «Α.Μπίζα» για το 0-2.

Το 0-3 σημειώθηκε στο 73΄ μετά από πολλαπλές κόντρες μέσα στην περιοχή του «Πέτα» με τελευταίο αποδέκτη το «Λάζαρο Πουλιανό» να σημειώνει το πρώτο του τέρμα με τα χρώματα του «ΣΚΟΥΦΑ».

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 78΄ με τον «Λάμπρο Ζαχαράκη» να παίρνει το ριμπαουντ από την απόκρουση του «Α.Μπίζα» και να σημειώνει με την σειρά του το πρώτο του προσωπικό τέρμα, μέσα από την μικρή περιοχή με πλασέ.

Η ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» έχει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς την Τετάρτη 28/10/20 αντιμετωπίζει για το 2ο γύρο κυπέλλου την «Α.Ε.Ξηροβουνίου» στις 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Κομποτίου και το Σάββατο 31/10/20 φιλοξενείτε στο γήπεδο Δημαριού από τον «Α.Ο.Κλειδίου» στις 15:00.

Η ομάδα του ΣΚΟΥΦΑ παρατάχθηκε στον αγώνα με τους:

 1. Δημήτριο Κανταρέλη
 2. Γρηγόρη Μαλτέζο (56΄ Λάμπρο Ζαχαράκη)
 3.  Τζόνι Καρδάσι (70΄ Νικόλαο Σακέλλιο)
 4. Παναγιώτη Κασελούρη (46΄ Κωνσταντίνο Κασελούρη)
 5. Νικόλαο Τζιότζιο
 6. Λεωνίδα Βερλέκη (56΄ Λάζαρο Πουλιανό)
 7. Κωνσταντίνο Τάσσο
 8. Φώτη Μαλτέζο
 9. Λάμπρο Δήμο (79΄ Θωμά Παππά)
 10. Ευάγγελο Δήμου
 11. Σπύρο Τσαρακλημάνη
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: