Η οικογένεια του «Α.Ο.Κομποτίου ΣΚΟΥΦΑΣ» συγχαίρει ακόμη ένα δικό του παιδί, το οποίο υπέγραψε την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της «Α.Ε. Καραϊσκάκης».

Ο λόγος για τον “Παντελή Καζέλη του Λεωνίδα”, έναν ακόμα ποδοσφαιριστή γέννημα – θρέμμα του «ΣΚΟΥΦΑ», στον οποίο ευχόμαστε πάνω απ’ όλα να έχει υγεία, δημιουργώντας μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με τον καινούριο δρόμο που του ανοίγετε να είναι καλά στερεωμένος.

Γεννημένος στις 14/04/2001, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία μόλις 11 ετών, από το 2012 έως 2016 στα παιδικά τμήματα της ακαδημίας του «ΣΚΟΥΦΑ». Η χρονιά που τον καθιέρωσε, υπογράφοντας και το πρώτο του δελτίο, ήταν το 2016-2017 όπου και στέφθηκε ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ απολαμβάνοντας Κύπελλο και Πρωτάθλημα, κερδίζοντας ταυτόχρονα θέση στη βασική ενδεκάδα σημειώνοντας 3 τέρματα στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 13 Μαρτίου 2017 στέφθηκε Πρωταθλητής Σχολικού Πρωταθλήματος Άρτας με την ομάδα του Γ.Ε.Λ. Κομποτίου, ενώ στις 23 Μαρτίου 2017 στέφθηκε με την ομάδα του Γ.Ε.Λ.Κομποτίου Πρωταθλητής Ηπείρου.

Το καλοκαίρι του 2017 έκανε το μεγάλο βήμα και μεταγράφηκε στην Κ19 της «Α.Ε. Καραϊσκάκης» όπου και καθιερώθηκε, ενώ ταυτόχρονα όλα τα προαναφερθέντα χρόνια αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της «Ε.Π.Σ.Άρτας».

Είναι γνωστό ότι το ποδόσφαιρο δεν δημιουργεί μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά χαρακτήρες και προσωπικότητες. Στην οικογένεια του «ΣΚΟΥΦΑ», αποδεικνύεται έμπρακτα, μέσα από τα πλήρως στελεχωμένα τμήματα των Ακαδημιών “SKOUFAS F.C.”, ότι δημιουργούνται υγιείς βάσεις για το μέλλον των νέων ποδοσφαιριστών μας, παρέχοντας ταυτόχρονα σε όλα τα παιδιά, όλα όσα χρειάζονται για να εξελιχθούν τόσο σαν ποδοσφαιριστές, όσο και σαν άνθρωποι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: