Η οικογένεια του «Α.Ο.Κομποτίου ΣΚΟΥΦΑΣ» αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον “Νικόλαο Χρήστου του Αποστόλου”, πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, ο οποίος την 7η Ιανουαρίου 2021, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π. και του ευχόμαστε πάνω απ’ όλα να έχει υγεία, δημιουργώντας μια λαμπρή καριέρα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, κάνοντάς μας όλους περήφανους.

Γεννημένος στις 26/01/2004, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο παιδικό τμήμα της ακαδημίας του «ΣΚΟΥΦΑ» 2013-2015 υπογράφοντας ταυτόχρονα και το πρώτο του δελτίο το 2015-2016, παίρνοντας με τον τρόπο αυτό, “το βάπτισμα του πυρός”. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 μετακινήθηκε και αγωνίστηκε στο παιδικό πρωτάθλημα με την ομάδα «Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής».

Το πάθος και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις (πάντα κάτω από την καθοδήγηση του πατέρα του «Αποστόλη Χρήστου», αλλά και οι εκπληκτικές εμφανίσεις στο παιδικό πρωτάθλημα, αποτέλεσαν το βασικό «σκαλοπάτι» για την ανάδειξή του και την προώθησή του στην Κ17 ομάδα του Ολυμπιακού ως αμυντικό χαφ.

Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα, ότι μέσα από τα πλήρως στελεχωμένα τμήματα της Ακαδημίας “SKOUFAS F.C.”, δημιουργούνται υγιείς βάσεις για το μέλλον τον νέων ποδοσφαιριστών μας.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: