Η Διοίκηση του «Α.Ο.Κομποτίου ΣΚΟΥΦΑΣ» ανακοινώνει το φινάλε της συνεργασίας με τον 22χρονο αμυντικό “Νικόλαο Τζιότζιο”, ο οποίος ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ως φοιτητής της Γεωπονικής Σχολής στην πόλη της Άρτας, έχει την υποχρέωση να επιστρέψει πίσω στα Γιαννιτσά και στους δικούς του ανθρώπους, απ’ όπου κατάγεται.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 ξεκίνησε προετοιμασία και εντάχθηκε στο δυναμικό του “Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας”, για να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο του 2018 στην “Προοδευτική Γραμμενίτσας”.

Από τον Αύγουστο του 2018, μεταγράφηκε στην ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» καταφέρνοντας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να κερδίσει όχι μόνο μια θέση στην βασική ενδεκάδα της ομάδας, αλλά ταυτόχρονα έγινε αγαπητός από όλο τον κόσμο, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου, εντός και εκτός γηπέδου.

Η οικογένεια του «ΣΚΟΥΦΑ» βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αποχωριστεί ένα σπουδαίο και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαν τα τελευταία δυόμισι χρόνια, φορώντας την φανέλα της ομάδας και του εύχεται πάνω απ’ όλα υγεία και καλή τύχη σε οποιαδήποτε περιπέτεια της ζωής του, αφήνοντας ανοιχτή την πιθανότητα συνεργασίας στο μέλλον.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: