Μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» μέσα στους Κωστακιούς, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και τον «Σπύρο Τσαρακλημάνη» να παίρνει επάνω του όλο το παιχνίδι καταφέρνοντας μέσα σε δέκα λεπτά στην επανάληψη, να μετατρέψει το εις βάρος του 1-0 σε 1-2.

Στο πρώτο ημίχρονο ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» μπήκε δυνατά στον αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα του «Δία» χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν στην πρώτη τους ευκαιρία με ένα θαυμάσιο σουτ του «Κώστα Μίκροβα» στο 27’ στέλνοντας την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του «Δ.Κανταρέλη» γράφοντας έτσι το 1-0.

Η αστοχία του «ΣΚΟΥΦΑ» συνεχίστηκε. Στο 35’ ο «Σ.Τσαρακλημάνης» ανατράπηκε κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, όμως την έστειλε πάνω στον «Γκουσάιλα» χάνοντας την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Ο «Κ.Τάσσος» δεν κατάφερε ούτε ο ίδιος να κάνει κάτι καλύτερο, βλέποντας την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας του «Δία Κωστακιών» τόσο στο 40’ όσο και στο 45’.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του «Θοδωρή Μπαλάτσα» ήταν εκρηκτική και με ένα ξέσπασμα του «Σ.Τσαρακλημάνη» μέσα σε δέκα λεπτά κατάφερε και έκανε την ανατροπή. Στο 63’ ο «Λ.Ζαχαράκης» ανατράπηκε από αντίπαλο του και στην εκ’ νέου εκτέλεση από τον ψύχραιμο «Σπύρο Τσαρακλημάνη» ο αγώνας ήρθε στα ίσια του 1-1.

Στο 73’ ο «Σπύρος Τσαρακλημάνης» σκόραρε ξανά και κλείδωσε το παιχνίδι στο 1-2, έπειτα από θαυμάσια ασιστ του «Ν.Τζιότζιου» και την άστοχη απόκρουση του Γκουσάιλα.

Επόμενη (3η) αγωνιστική το Σάββατο 17/10 με την ομάδα μας να φιλοξενεί την «Α.Ε. Κιρκιζατών/Πλησιών» στο δημοτικό γήπεδο Κομποτίου στις 15:30.

 

Η ομάδα του ΣΚΟΥΦΑ παρατάχτηκε στον αγώνα με τους:

 

  1. Δημήτριος Κανταρέλης

 

  1. Ντάνιελ Νάσο (37′ Τζόνι Καρδάσι)

 

  1. Γρηγόρης Μαλτέζος

 

  1. Παναγιώτης Κασελούρης

 

  1. Νικόλαος Τζιότζιος

 

  1. Μπαλί Κλάιντι

 

  1. Κωνσταντίνος Τάσσος

 

  1. Ευάγγελος Δήμου

 

  1. Σπύρος Τσαρακλημάνης

 

  1. Λάμπρος Δήμος

 

11. Λάμπρος Ζαχαράκης (77′ Κωνσταντίνος Κασελούρης)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: