Έτοιμος ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» για την τρίτη αγωνιστική της Ά κατηγορίας και το ματς με την «Α.Ε. Κιρκιζατών-Πλησιών», στο γήπεδο Κομποτίου, το Σάββατο στις 15:30.

Μετά και την μεγάλη ανατροπή και την νίκη της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδο Κωστακιών με 1-2, προπονητής και παίκτες, έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά και δίχως απουσίες στη βασική ενδεκάδα, θα παραταχθούν στο γήπεδο για να αποδείξουν ότι η ομάδα είναι έτοιμη σε κάθε αγώνα.

Όσο για την «Α.Ε. Κιρκιζατών-Πλησιών», τα πράγματα δείχνουν να πάνε κάθε αγωνιστική και καλύτερα. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές, μετράνε μια εκτός έδρας ήττα μέσα στην καυτή έδρα του «Κλειδίου» με 2-1, ξεσπώντας στην έδρα τους, εναντίων του «Πέτα» με 5-1.

Σίγουρα η επίσκεψη τους στο «Ευάγγελος Σεργιάννης» δεν θα επιτρέψει στην ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» να έχει ευχάριστο απόγευμα, θέλοντας να πάρουν την ρεβάνς από τον αποκλεισμό της πρώτης φάσης του κυπέλλου.

Αμφότεροι, θέλουν όχι απλά τους τρεις βαθμούς αλλά να φτιάξουν και ψυχολογία ενόψει του πρωταθλήματος, προκειμένω να μη χάσουν την επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κύριοι:  Χαράλαμπος Αθανασίου με βοηθούς τον Νικόλαο Μαζαράκο και την Φωτεινή Βασίλα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: