Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Άρτας πέρασε ο «ΣΚΟΥΦΑΣ», επικρατώντας της «Α.Ε.Ξηροβουνίου» με 2-0, σε ένα πραγματικά πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο ομάδες κατέβηκαν με σκοπό την νίκη και αυτό φάνηκε από τις πρώτες κιόλας κινήσεις των επιθετικών, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Στο 32΄ο «Σπύρος Τσαρακλημάνης» με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0 ύστερα από υπέροχη σέντρα του «Φ.Μαλτέζου».

Λίγο μετά ήταν η σειρά του «Σ.Τσαρακλημάνη» να πασάρει στον «Φ.Μαλτέζο» ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον «Θ.Παπαχαρίση» ο οποίος έδιωξε για να έρθει ο «Λάμπρος Δήμος» να σουτάρει άουτ σε άδειο τέρμα.

Επόμενη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του «Α.Ο.Ξηροβουνίου» με τον «Α.Δόση» να μοιράζει στον «Δ.Τσόλη» που δεν κατάφερε να ακουμπήσει την μπάλα προκειμένω να την στήσει στα δίχτυα για να πετύχει την ισοφάριση.

Το ημίχρονο τελείωσε στο 1-0 με τον «Θ.Παπαχαρίση» να προλαβαίνει στην έξοδο του τον επικίνδυνο «Φ.Μαλτέζο».

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες για όλα. Ο «ΣΚΟΥΦΑΣ» για να διπλασιάσει τα τέρματα του και η φιλοξενούμενοι για να φέρουν και πάλι το ματς στα ίσια.

Παρά τις όποιες φάσεις στα καρέ και των δύο ομάδων, το γκολ ήρθε για τη ομάδα του «ΣΚΟΥΦΑ» στο 71΄ με τον «Φ.Μαλτέζο» να πλασάρει τον «Θ.Παπαχαρίση» και τον «Χ.Κοσταντίνι» να σημειώνει το 2-0 προσπαθώντας να διώξει την μπάλα από την εστία του, τέρμα το οποίο χρεώθηκε στον ίδιο με την μορφή του αυτογκόλ.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν και πάλι άμεση, με τον «Δημήτρη Κανταρέλη» να δηλώνει παρών όταν αυτό χρειάστηκε.

Στο 80΄ο «Κ.Τάσσος» δεν κατάφερε να σκοράρει έπειτα από υπέροχη σέντρα σούτ του «Γ.Μαλτέζου». Την ίδια τύχη είχε και ο «Λ.Δήμος» στο 90΄με τον «Λ.Ζαχαράκη» να επιχειρεί όμορφη ενέργεια και να του στρώνει έτοιμο τέρμα με τον «Θ.Παπαχαρίση» να βάζει ένα ακόμα στοπ.

Στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν κάτι το αξιόλογο παρά τις προσπάθειες του «Λ.Μήτσιου» και του «Κ.Μπαλάφα» που έστειλαν την μπάλα λίγο αουτ σε σουτ που επιχείρησαν.

Η ομάδα του ΣΚΟΥΦΑ παρατάχθηκε στον αγώνα με τους:

01.   Δημήτριο Κανταρέλη

02.   Γρηγόρη Μαλτέζο

03.   Μπαλί Κλάιντι

04.   Παναγιώτη Κασελούρη

05.   Νικόλαο Τζιότζιο

06.   Λεωνίδα Βερλέκη

07.   Κωνσταντίνο Τάσσο (90΄ Νικόλαο Σακέλλιο)

08.   Φώτη Μαλτέζο (80΄ Λάζαρο Πουλιανό)

09.   Λάμπρο Δήμο

10.   Ευάγγελο Δήμου (80΄Λάμπρο Ζαχαράκη)

11.   Σπύρο Τσαρακλημάνη (73′ Ντανιέλ Νάσο)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: